VS Holding  uw partner naar de toekomst
VS HOLDING
UW PARTNER NAAR DE TOEKOMST....
BV of GMBH Starten
Copyright © 2011 by "vs holding"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@vsholding.eu
VS Holding  uw partner naar de toekomst
VS Holding  uw partner naar de toekomst
Waarom een BV of GMBH?

Als u wilt gaan ondernemen wilt u dit van begin af aan veilig doen. U wilt niet uw privé bezittingen op het spel zetten. Door te gaan ondernemen met een BV of GMBH bent u privé niet aansprakelijk voor eventuele schulden en/of verplichtingen aan derde, mits u behoorlijk bestuur heeft geleverd. Kortom u kunt veilig ondernemen met de juiste vennootschap vorm.

Nu zijn er op internet vele aanbieders van vennootschappen en ziet u door het bos de bomen niet meer. Ook de prijzen lopen zeer uiteen, let u daarom goed op dat u met de juiste partner zaken gaat doen. Het komt nogal eens voor dat u een BV koopt die zijn aandelen in een LTD heeft. Deze LTD heeft aandelen van vele BV’s als er nu iets gebeurt met de LTD of een van de andere BV’s, dan trekt deze uw BV ook mee, u kunt hier niets aan doen maar u bent wel alles kwijt. Gaat u daarom niet in zee met het goedkoopste aanbod maar met de beste aanbieding, die op een correcte manier aansluit bij uw wensen.


Waarom VS Holding?
Wij van VS ( verenigde samenwerking ) beschikken over een zeer groot netwerk en veel kennis van zaken. Wij werken 
zeer nauw samen met advocaten, notarissen en accountants, zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
en kunnen wij u zeer goed bijstaan, vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.
U kunt bij ons terecht voor alleen de oprichting van een BV en/of GMBH maar u kunt dit ook uitbreiden met verschillende diensten. Wij kunnen voor u de boekhouding voeren, uw bedrijf kant en klaar op internet zetten, vestigingsadres zowel in Nederland als Duitsland, medeparticipatie enzovoort. Ook hebben wij altijd een voorraad van bestaande vennootschappen klaar liggen, deze zijn schoon en leeg en klaar voor gebruik. 

Bij ons is bijna alles mogelijk als u dit maar aangeeft dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Neemt u gerust vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.